Én akkor már csak vakációt kértem és csokit. :)
Sok csokit...
Hmm én: 1 Könyv sok érdekes könyv!!! Ajánlom: Enola Holmes:érdekes, Szent Johanna gimi: pont a te korosztályod, Az osztály vesztese: érdekes ez is időfutár: izgalmas
2 Ruha valami csinos amit simán az évben nem vennél meg...
3 zokni, takaró, bögre...
4 iskolatáska pl vans stb.. tolltartó
Remélem segítettem!
Igaz én 16 vagyok, de én apumtól karórát kapok, anyumtól parfümöt, és pénzt amit annak a menhelynek fogok adni, ahonnan a kutyámat hoztuk. Kérni csak a menhelyes pénzt kértem, a többit ők ajánlották fel. Távolabbi rokonoktól, pl keresztszülőktől pénzt szoktam kapni, mert játékot már nem tudnak venni, mást pedig nem nagyon tudnak. A szüleimmel viszont egy pár éve megbeszéljük, hogy úgy nagy vonalakban mit fogok kapni. Így mindig csak olyat kapok, amit fel tudok használni, de mindig kitalálnak valami kis meglepetést, amiről tényleg nem tudok. Ruhát, cipőt magamnak szoktam venni mert úgyse tudják, melyik tetszik, úgyhogy az nálunk kiesik, de nálatok lehet jó lenne.
Én pl jobban örülnék ha a kutyám kapna valamit, mintha nekem venne valaki egy ezredik kütyüt amit nem fogok használni. Ha játszol hangszeren (vagy szeretnél), kérhetsz azt. Vagy ha lány vagy akkor gondolom smink, ékszer, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!