Milyen ajándékot vegyek egy 8 és 11 éves fiúnak?
Karácsonyra szedem össze az ajándékokat, de nehéz ez a szituáció.
Testvéremmel az utóbbi években megromlott a kapcsolatom, így egy évben 1-2x találkozunk. Régebben többet láttam a gyerekeket így nem okozott gondot az ajándékkérdés, de most ötlettelen vagyok. A YouTube influenszerekbe vannak belebolondulva illetve ha nem azt nézik, akkor csak xbox/ps.
Azért nem fogok ezreket kiadni egy akármilyen játékért, hogy aztán másnap a szekrény tetején végezze a következő lakásfelújításig. Xbox/ps játék felesleges, így is van nekik ezeregy. Ruhára gondoltam, de itt is attól félek, hogy csak megy a szekrény mélyére.
Ötletek?
Milyen influencereket néznek? Ezt szerintem fontos lenne tudnod.
Pl. ezen a honlapon meg lehet venni videósoknak a termékeit. Trikókat,szvettereket,... És veszel nekik olyat amin a kedvencük van! :D
Ekkora fiaim vannak. A nagynak rubik játékok bármelyike jöhet, valamint szeretne gamer egeret, gamer billentyűzetet, emelett a bűvésztrükkökkel kapcsolatos ajándékok is bejönnek neki. Könyvből a Manfréd és Anton volt sláger nemrég, most Ruminit olvas.
A kicsi szívesen legózik, kisebb katona figurákkal játszik. Ami online kívánsága, h a minecraftba szintet szeretne lépni. Ez azért problémás, mert ilyen ajándékot , hogy teszel a fa alá?
Neki a sütéssel kapcsolatos könyvek jönnek be, így biztos kap egy gyerek szakácskönyvet, van olyan ami kimondottan fiúknak készül.
Mindkettő sportól, sportruházat mindig jól jön.
Társas: 5 mádodperc, bumm, cloudo a slágerek, de szeretik a kártyajátékokat is.
Könyv!
Gitár
ösztönözni kell oket h ne csak a virtuális vilagba legyenek
Esetleg valami mozi jegy utalvany... vagy gokart jegy
Ha ruhat akarnal Akk inkabb ajandek kartyara toltess fel osszeget szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!