Mit vegyek fiú osztálytársamnak karácsonyra?
És elkezdődtek az idei "Mit vegyek annak, akit húztam?" kérdéssorozatok.
Érdemes lenne tőle megérdeklődni valahogy. Én csajként sokszor olyat kaptam, aminek biztos örül egy csaj, de én nem örültem annyira és nem esett jól, hogy még csak utána se kérdeztek valahogy, hogy minek örülnék.
Nem kell odamenni, hogy cső, Téged húztalak (bár gyakran van egy emberke az osztályban, aki szétkürtöli, hogy kit húzott, szóval lehet, rég tudja, hogy Te húztaf), de simán egyszer melléülhetsz egy órán vagy beszélgethetsz a barátaival.
Amúgy hogy-hogy ilyen korán megvoltak a húzások?
#4-es vagyok.
Akkor érdeklődj a barátai között, vagy ha sokszor vagytok együtt tegyük fel közös angol csoport, akkor tekingess felé mit csinál/játszik. Vagy fülelj miket mond a barátainak, hátha elkapsz valami információt.
Illetve ha nincs megszabva hogy tilos elmondani, akkor beszélj vele hogy minek örülne. Én mindig megbeszéltem a személlyel ha nem ismertem, mert sokkal jobb volt úgy adni hogy tudom, hogy örülne neki.
2. Válaszoló vagyok
Az ilyen húzások lényege pont nem az ajándékozás, hanem megismerni a másikat.
+
"Érdemes lenne tőle megérdeklődni valahogy. Én csajként sokszor olyat kaptam, aminek biztos örül egy csaj, de én nem örültem annyira és nem esett jól, hogy még csak utána se kérdeztek valahogy, hogy minek örülnék.
Nem kell odamenni, hogy cső, Téged húztalak, de simán egyszer melléülhetsz egy órán vagy beszélgethetsz a barátaival."
Amit bárkinek vehetsz:
2021-es naptárt
tollat
finom édességet, bonbont
kulcstartót
mézeskalácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!