Melyik a "legjobb" fenyőfa karácsonyra?
Nyilván a fő szempontok a formája, ág/levéldússága, tartóssága emellett az illata is legyen jó, erős.
Magasságra olyan 2-3 méter lenne az ideális.
Az sem baj, ha konténeres (cserepes) fenyőt vennék végül, legalább az ünnepek után ki tudnánk ültetni a kertbe. :)
Sokan a lucfenyőt mondják a legjobb illatúnak, de az ugye hamar hullajtja a levelét.
Ha konténeres lucfenyőt veszek, a melegebb szoba ellenére kevésbé hullajtja a leveleit? Ti mit javasoltok?
Köszönöm az válaszokat!
Ha valakinek van még tippje, azt köszönettel elfogadom. :)
Nektek is kellemes ünnepeket így előre is!
#15,
tegyél úgy, ahogyan fentebb (#10) ajánlottam. Mindig távfűtéses lakásom volt és az lett az eredmény, amit már írtam. Persze, jót tesz, ha kevés vizet permetezel a szobában, de én nem szoktam.
10-es, ezt lehet, hogy kipróbálom, amit írtál.
Egyébként a lucnak van a legerősebb illata, de szúr, és erősen hullajtja a levelét, még a cserepes is.
Második legerősebb illata az ezüst fenyőnek van. Ez is szúr, de alig hullik a levele. Drágább, mint a luc, de elfogadható áron szokott lenni azért.
Az nordmann selymes, nem hullik, de nincs nagyon illata. Drága, viszont nagyon szép mélyzöld színe van. Nagyon tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!