Szerintetek milyen lesz az idei tél?
Mit gondoltok, hogyan fog alakulni?
Inkább a +15 fokok fogják majd jellemezni a telet vagy esetleg idén keményebb lesz ez a szezon és komoly hidegek, havazások várhatóak majd?
Tavaly illetve tavalyelőtt emlékszem nagyon gyenge volt a tél, karácsonykor is sütött a nap és volt vagy 17 fok, de 3-4 éve komoly havazások is voltak még.
Nyilván nem prognózisokra, csak tippekre vagyok kíváncsi :)
Hol?
Mert nemegyszer bizonyos országrészek havat alig láttak, közben pedig a dunántúlon utakat zártak le.
Nem tudom.
Azt mondják,hogy erős hidegbetörések leszenk,de szerintem idén sem fogunk havat látni:(
Reménykedek, hogy jobb lesz, mint a tavalyi (2019/2020-as) tél volt.
Ha karácsonykor nem is esik majd a hó, de legalább ne tavaszias idő legyen 10-15°C-al, hanem inkább borús-ködös, fagypont körüli. Szerintem még annak is karácsonyibb hangulata van, mint a márciust idéző kora tavasznak.
De előbb utóbb biztosan lesz majd fehér karácsonyunk is.
Nálunk legutoljára 2016-ban havazott szenteste napján, a lehullott lepelnyi hóréteg másnapra tűnt el teljesen.
Centiméterekben mérhető hótakaró szenteste és karácsonykor 2012-ben volt utoljára!!
Szerintem nem lesz hó
Tavaly is egyszer volt,1 napig de akkor is beteg voltam és nem tudtam kimenni
Van egy ugy nevezett Dávid naptár
Az a bácsi általában jókat "jósol"
Csak egyszer tévedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!