Csak a mi családunknál áll még a karácsonyfa?
Figyelt kérdés
Nálunk még mindig áll a fa. Nagyon szeretjük az illatot amit csinál, és tök jó hangulata van és még ha úgy tetszik az égők hangulatfényt is csinálnak. Családiház és jó nagy szobák ezért van bőven hely, és normand fenyő és alig hullik a levele. Nálatok?2020. márc. 8. 13:22
11/28 anonim válasza:
December 24-én reggel vágtuk ki a fát a saját telkünkről. Normand fenyő volt, vizes tartóban volt, mégis csak január végéig bírta, ki kellett dobni, mert már volt egy kis szaga.
12/28 A kérdező kommentje:
Az kemény! A fenyő nem csak elszáradni tud? Nálunk még olyan soha nem volt.
2020. márc. 8. 16:04
13/28 anonim válasza:
Sajnos van, hogy lehet érezni a terpentin szagát.
14/28 A kérdező kommentje:
Mi úgy szoktuk megoldani hogy pár fokkel, nem sokkal de hidegebb van kb. 20 fok. És akkor nem tud.
2020. márc. 8. 16:58
15/28 anonim válasza:
Mi január elején leszedtük (valahogy 6-a körül).
Én nagy karácsony-mániás vagyok, de elveszíteni a varázsát, ha ilyen sokáig állna.
Nálunk már nemsokára a húsvéti dekorációk jönnek és kezdődik a készülődés...
16/28 A kérdező kommentje:
Az nálunk is hamarosan jön barka, tojásfa, műtojás...stb... A karácsonyfa meg még amíg nem szárad ki addig. De azért nem húsvétig.
2020. márc. 8. 20:07
17/28 anonim válasza:
Hallottam már ilyenről. De nekem két dolog ugrik be erről:
1. az illető lusta leszedni, lusta takarítani, így kényelmesebb
2. lelkileg valami nagyon nincs rendben nála, ha nem bírja elengedni a karácsonyt. Mindennek megvan a helye és ideje.
Szóval szerintem ez szánalmas szokás. Lehet itt kérem magyarázni ezt a tök jó hangulattal, de ez akkor sem százas szokás. A karácsonyfaégőt önmagában is ki lehet tenni polcra, üvegvázába, meghitt fényt ad. Na mindegy ...
18/28 anonim válasza:
Na sikerült lebontani, vagy még mindig áll? :)
19/28 A kérdező kommentje:
Még mindig áll, még egy hétig állni is fog.
2020. ápr. 2. 10:57
20/28 A kérdező kommentje:
Ajj, el lett bontva tegnap, de csak az udvarra tettük ki, nem vágjuk még fel egy darabig. Olyan r*hadt nagy hiányérzetem van amikor belépek a nappaliban. Olyan üres az a sarok. Nincs ott a fa, nem villog (ugye hangulatfény), nincsenek alatta a kibontott ajándékok. De amúgy jó nagy, magas és terebélyes fa.
2020. ápr. 6. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!