Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek kreatív és hasznos...

Szerintetek kreatív és hasznos ajándék?

Figyelt kérdés
Igazság szerint két kategóriát kellett volna választanom. A pár ajándékai felől érdeklődnék. Az első a karácsonyi ajándék. Gondoltam neki egy talpmelegítőre, mert a bakancs lég hideg és fáj benne a lába, a másik mivel peca imádó ezért valamilyen pecával kapcsolatos ajándékot gondoltam. Számtalan ajándék ötletem van, de mivel nincs még önálló keresetem, így csak az ösztöndíjból vásárolom mindenkinek, és ha lenne is én nem gondolnám, hogy a karácsony erről szól, hasznos és szívmelengető ajándékokat szeretnék. A másik kérdés az évfordulós ajándék.. Egyik ötlet: Egy saját készítésű "könyv" az emlékeinkkel vagy pedig egy újság és a számok külön hónaponként "jelennének meg". Szerintetek?

2019. dec. 20. 16:15
 1/4 A kérdező kommentje:
*párom
2019. dec. 20. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:

*elég

Nem is tűnt fel, hogy lehagytam betűket

2019. dec. 20. 16:37
 3/4 anonim válasza:
A saját készítésű könyv jópofa és aranyos ajándék, biztos értékelné a belefektetett munkádat. Egy pecás ajándékként vehetsz neki új csalit/csalikat, esetleg kis széket, vagy egy új botot.
2019. dec. 20. 16:41
 4/4 A kérdező kommentje:
A férfiak nagy többségét nem igazán "hatják" meg az ilyen ajándékok, de hála Istennek az én párom nagyon értékeli és szereti az ilyen meglepetéseket. Csalikat vagy éppen a következő szezon hiányosságait pótolnám,egy botot nem tudnék venni neki, de egy megkötött horgoknak való tartóra is gondoltam, vagy egy új tárolódobozra. Köszönöm szépen a megerősítést :)
2019. dec. 20. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!