Ti szoktatok üres dobozokat csomagolni a fa alá, hogy többnek tűnjenek az ajándékok?
Egyik barátnőmmel ma áthívott hogy segítsek csomagolni az ajándékait és meglepődtem mennyi drága műszaki cikket vettek. (Tudom, hogy nem állnak túl fényesen). Hát még hogy meglepődtem, amikor megemeltem a dobozokat és a legtöbb üres volt. Elmondta, hogy a dobozokat úgy szedegette össze év közben, hogy többnek tűnjenek az ajándékok, ha Facebookra tesz ki képet. És hogy szerinte mások is ezt csinálják, azért van mindenkinek halomnyi doboz a fa alatt. Legnagyobb megdöbbenésemre játékok dobozai is voltak ott.
Én még ilyet sosem hallottam, igaz nem is szoktam képet kitenni az ajándékokról.
Én se hallottam még ilyet. Eszembe nem jutna, mondjuk az sem, hogy posztoljam a karácsonyfámat...
Nem tudom hogy vagy vele, de ez nálam kimeríti a felszínesség jelentését. Mások véleményétől, idegenek elismerésétől függ. Na de majd kinővi. Vag nem. Nehéz lesz így a mindennapi élete.
Micsoda marhaság, eszembe nem jutna. Elég kirakat ember lehet.
Mondjuk én nem is szoktam posztolni sem ilyet.
Őszintén, én is elég gáznak éreztem, mikor ezt így megláttam. Bizarr volt az egész szituáció, ahogy csomagoltam ki tudja kinek az üres robotgép dobozát, lego dobozokat (amiket látva nem hiszem hogy a gyerekek szíve nem facsarodik el) Nekem legalábbis gyerekként tuti az egész karácsonyomat elrontotta volna, ha kicsomagoláskor egy tuti játékra számítok és tök üres.
Visszanéztem a tavalyi karácsonyi képeit facebookon ( mert én ezekkel nem nagyon szoktam találkozni, átpörgetem az üzenőfalat,de nem nagyon érdekel más karácsonyfája, ajándékai) és olyan címmel posztolta, hogy "Idén is gazdag volt a Jézuska". Nagyon groteszk nekem ez az egész.
Te jó Isten :D
Milyen érdekes szokásaik vannak ezeknek a proliknak!
Igazi csemege egy kulturális antropológusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!