Milyen szaloncukrot vesztek karácsonyra, mi a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 14:54
11/21 anonim válasza:
Tejcsokoládés szaloncukor tejkrémmel és eper ízű robbanócukorral. A vadász márkájú szaloncukrok között még nem láttam ilyet, lehet hogy újfajta. De nagyon finom, és különleges. Nagyon drága 300g 2600 Ft volt.
Illetve vettünk 2 doboz milka szaloncukrot is joghurt és a mogyorókrém ízben.
12/21 anonim válasza:
Régen szerettem a zseléset és a kókuszosat.
Most már nem vagyok oda a szaloncukrokért.
13/21 anonim válasza:
Milka szaloncukrok a kedvenceink,főleg a puncsosak. Többnyire ilyet veszünk.
14/21 anonim válasza:
Idén Stühmert vettünk, kimérőset, így több ízben van, és pluszban Milka fekete erdőset, meg az Aldiban zseléset.
Szerettem régen a tejkaramellásat, ami piros csomagolásban volt, és maci volt rajta, de már nem kapni.
15/21 anonim válasza:
Mi sokáig a karácsonyi vásárban vettünk, mindegyik fajtából pár szemet, így mennyiségre is elég volt és sokféle ízű. Az ára sem volt vészes. Egy idő után ezt meguntuk, és tavaly vettünk dobozos Tibit, úgy emlékszem, meggyes volt és karamellás talán. Idén joghurtos Milkát vettünk.
16/21 anonim válasza:
kókuszos, zselés, mézeskalácsos, trüffel krémes
18/21 anonim válasza:
Zselés Marcipanos Kokuszos Rumos
19/21 anonim válasza:
Több félét vettünk. Kókuszos, zselés, trüffelkrémes, likőrös, vajkaramella
20/21 anonim válasza:
Zselés
Marcipános
Kókuszos
Kávés
Rúm megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!