Ti milyen dolgokat vettetek karácsony előtt? Több lenn
Karácsony előtt nincsenek leárazások, ilyenkor pont az ellenkezője történik: jól felnyomják az árakat, mert tudják, hogy karácsonyra "kötelező" vásárolni, ezért az emberek megvesznek bármit akármilyen áron!
Az igazi leárazások karácsony után szoktak lenni. A karácsony utáni első munkanapon nem ritka, hogy a karácsonyi szetteket (élelmiszer, tisztálkodási dolgok) 50-70%-os kedvezménnyel adják. Én mindig karácsony után szoktam vásárolni, mert egy rakás dolgot lehet venni olcsón, ami jó lesz jövőre.
Tavaly például vettem csomagolópapírt 300 forint helyett 70 forintért. Harminc darabos illatos teamécses szett 1300 forint helyett 200 forintért. Teaválogatást 1100 forint helyett 300 forintért. :)
Igen, itthon tényleg inkább karácsony után éri meg a boltokba menni. Ettől függetlenül én most az amerikai, és angol oldalakon eléggé kihasználtam a Black Fridayt. Ismerem az áraikat, így nagyjából tudtam, hogy mi az "igazi" akció, és mi az, ami csak kamu.
Főként magamnak vásároltam sminkeket, arcápolási dolgokat, vettem 2 cipőt, 4 pulcsit, AirPods-t a telefonomhoz, 2 parfümöt és egy csizmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!