Ki mit csinál Szentestén? Illetve mi a karácsonyi előkészületes napi rendetek?
Mi 24-én állítjuk fel a fát, és hozzánk még aznap jön a család. Megvacsorázunk, és ajándékozunk. Kikészítek 4 társast és abból választunk.
25-én mi megyünk a rokonokhoz, ott is kb ugyanez a szokás
A menüket még nem tudom pontosan, de halászlé és mézeskalács biztos lesz.
23an diszitek,24 rokonok, tobbi nap a mienk.
Toltott hus ozgerincben, krumplisali, rantott husi tuti lesz.
23-án díszítjük a fát, mert utána még takarítani kell, és 24-én már nem akarok.
Sütiket is 23-án készítjük.
24-én nálunk leszünk idén, sajnos más nagyszülők nem élnek, szülők közül se mindenki. Nálunk is vacsora van, utána ajándékozás, utána beszélgetünk. Mi is szoktunk játszani is. Jó hangulat szokott lenni. Vagy megnézünk egy karácsonyi filmet.
Délelőtt becsomagoljuk az ajándékokat és sütés főzés van. Délután feldíszitjük a fát , este megvacsorázunk és utána kibontogassuk az ajikat. Este filmeket meséket nézünk és játszunk közben.
25- én pihenés van és ilyenkor hozzánk szoktak jönni vendégek.
26-án pedig mi megyünk a keresztanyámékhoz vacsorára.
Töltött húst és baconba tekert csirkemellet szoktunk csinálni krumplival és különbozo salátákkal.
Mézeskalácsot, kókuszgolyót csinálunk desszertnek.
24. reggel - díszítjük a fát
24. dél - ebédelünk szűk családi körben(4 személy)
24. délután - ajándékozás
24. este - mamáéknál vacsorázik a szintén szűk, de annál inkább fontosabb család (10 ember), ott is ajándékozás
25-31. rokonok hullámjai
A fát 22 vagy 23-án díszítjük fel. Ekkor csomagolom az ajándékokat is.
24 én kettesben vagyunk párommal, főzőcskézünk.
25 én még nem tudom mi lesz
26 án én csalásomhoz megyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!