Mit lehet adni karácsonyra egy 13 éves fiúnak 1000Ft-os értékben?
Figyelt kérdés
tudom, még messze van, de nem szeretném utolsó pillanatra hagyni2019. nov. 20. 17:36
1/10 anonim válasza:
Óvszer, vodka.
Vagy könyv. Valami igazán jó könyv, mint a Marsi.
2/10 zebulon66 válasza:
Azért picit tapogatozni kell. Mi érdekli? Az összeg nem túl magas számítástechnika nem jöhet szóba irodai termék? Ha netről rendelsz még érdemes megnézni nagy webáruház, webshop oldalait.
3/10 anonim válasza:
Szerintem valami olvasnivalót, vagy csokoládét, esetleg egyéb rágcsálnivalót. Tudni kellene ki Ő Neked? Esetleg megtudni miket szeret. Netről rendelni ezer forint értéket nem tartom észszerűnek a szállítási költség miatt.
5/10 anonim válasza:
Csoki,esetleg kömyv ha van valami ha nincs ,akkor nem tudom
6/10 anonim válasza:
moly.hu -> keress valami jó könyvet neki
10/10 anonim válasza:
Valami vicces zoknit, parfümöt, telefontöltő zsinórt ez mindig hiánycikk esetleg valami klassz pendrivet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!