A karácsonykor vásárolt csokoládé figurát oda lehet adni húsvétkor mert nincs pénzem most venni?
Maga a csokoládé most is fogyasztható, szóval ilyen jellegű akadálya nincs. Nem lesz semmi baja a gyereknek.
Anyuka majd el fogja tenni, s megkapod jövő karácsonyra.
Úgy egyébként a megajándékozottnak a gesztus a fontos. Ha még picike, akkor neki úgyis mindegy, hogy nyuszit, mikulást, kacsát, törpét vagy vízilovat formáz.
A nagyobbacska, meg felnőtt talán elég értelmes hozzá, hogy tudja, szűkös a kassza, viszont nem akartál lemondani arról az örömről, ami adni valamit másoknak okoz.
Szerintem az nem gesztus, hogy a mikulás csokit oda adod, mert "nincs jobb". Nekem ez inkább a megmaradt készlet letudásának hat.
Én akkor már inkább csinálnék saját csokit, bonbont, sütit vagy tortát, mittudom én, de a gesztusban benne legyen a jelen események lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!