Mi lenne ha eltenném a főtttojást jövőre? Megbüdösödne?
Figyelt kérdés
Olyan szép szalvétás tojásokat csináltam most, nem lesz szivem eldobni. Ha eltenném és jövőre újra kitenném dekorként? Vagy megbüdösödik?2015. ápr. 3. 18:25
1/11 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, a belseje össze fog töpörödni, ennyi. Ezt onnan tudom, h egyszer én is eltettem egy festett főtt tojást, évek múlva dobtam csak ki és a világon semmi baja/szaga nem volt, szerintem a tojáshéj elég jól zárhat.
2/11 A kérdező kommentje:
Volt közte egy amelyik megrepedt főzés közben, az sem büdösödik meg? Már nem tudom melyik az, mert összeragasztóztam mindet.
Köszönöm a választ örülök neki, mert tényleg sajnálnám kidobni, olyan szépek lettek:D
2015. ápr. 3. 18:33
3/11 anonim válasza:
Hát ha összeragasztóztad, valószínűleg az is zár légmentesen.
4/11 anonim válasza:
amit az első ír, az csak akkor van,ha 30 percig főzted a tojást. Egyébként megbüdösödik.
5/11 anonim válasza:
a megrepedt biztos, hogy nem áll el
6/11 A kérdező kommentje:
Hat nem figyeltem, főztem elég sokat.
2015. ápr. 3. 18:42
7/11 anonim válasza:
Ha nem törik össze, nem reped meg, vigyázol rá, akkor a nyers tojás szagát sem fogod érezni, mert a héjon belül marad (a nyerstojás belül megrohad, csak nem jön ki a héjból a szaga, ha nem sérül meg). Én úgy kb. 10 éves koromban csináltam nyers tojásból festett tojást, a nagymamámnak adtam, ő azóta ott tárolta 8 évig, 8 év múlva (tavaly) véletlenül lelökte valaki, összetört és szörnyen büdös volt, de előtte nem érződött, mert a héjban volt.:D
8/11 anonim válasza:
*ott tárolta. úgy értettem az egyik polcán a nappaliban :)
9/11 anonim válasza:
Első vagyok. Az a tojás amit évekig őriztem nem főtt tovább 10 percnél az biztos. Igaz, nem is törtem fel kidobás előtt, de zörgött a belsejében a szerintem összeaszott főtt tojás. Tuti büdös lett volna, ha feltöröm. :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!