Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Nektek mennyibe kerül a húsvét?

Nektek mennyibe kerül a húsvét?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a nagy bevásárlásokra, ajándékokra, stb.

2015. ápr. 3. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb 60-80000
2015. ápr. 3. 16:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is kb ennyit számoltam, tegnap volt a nagybevásárlás, 55 rongyot otthagytunk a Tescoban. Ma megint vásároltunk, mert lemaradt pár apróság... 20 ezer volt ez is. :/ Drágák ezek az ünnepek. :D
2015. ápr. 3. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Könyvek: 6.000 Ft.

Ajándékok: 10.000 Ft.

Édességek, locsolóknak csokik, csak minőségi: 15.000 Ft.

Étel, ital: 20.000 Ft.

3 gyerek van.

2015. ápr. 3. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Semmibe.Mióta apukám meghalt,nem húsvétolunk.
2015. ápr. 3. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokba. Nálunk nincs ajándékozás. Gyerekek kapnak csokit, meg még néhány számomra fontos ember. De ez sem valami óriás mennyiség.

Szüleimhez megyek ebédelni. Én csinálom a sütit.

Szerintem a csokik és a sütihez valók néhány ezer forintba kerültek. Talán 5000 Ft.

2015. ápr. 3. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem sokba. Ajándékozás nincs, csak unakaöcsém kap egy jobbfajta nyuszicsokit és kész. Anyum főz vasárnap hozzá megyünk ebédre, meg süt egy kis pogácsát, fasirtot, sütit hétfőre is legyen. Adtam az egészbe 5 ezer forintot, hogy kicsit segítsem.

El se tudom képzelni mire tudnak egyesek 80 ezreket elkölteni.

2015. ápr. 3. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
1. Vagyok . Nagy a család , nagyszülők, gyerekek, uncsizesók, stb. Kell sonka tojás hús , alapdolgok . Vettünk 3sonkát , 4 tálca tojást, meg 2-3kiló karajt. Sajt, vaj , Liszt, cukor , stb. A sutikhez. Kell még csoki összesen 4gyerek van .. És azért illik adni egy pár nyuszit, édességet mert ők is hoznak nekünk . Azért a locsoloknak is vettünk csokitojast meg sajátkezűleg kédzitettet is. Gomba, sonka, bacon, sajt meg rizs az ebédhez . Meg még egy két apróság... Simán elmegy 60-80000 ft
2015. ápr. 3. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát te tudod, én biztos nem költenék ennyit kajára, hogy nálam habzsi-dőzsizzen az egész familia.
2015. ápr. 3. 22:20
 9/10 anonim válasza:
Fogalmam nincs.Ugyanúgy egy átlagos bevásárlást csináltunk mint más hétvégén,csak most plusz a sonka.Így fizettünk 28ezret,nálunk mondjuk nincs buli,nincs fiúgyermek a családban,nekem lányom van,Apum pedig 1 hónapja hunyt el,ugyhogy nincs kedvem húsvétolni.Persze tojást festek a "kisasszonnyal".
2015. ápr. 4. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom, 60-80 ezer!?!?!? Egész hónapban nem költök ennyit... Nem is keresek 80-at...

Nálunk 20.000,- Ft volt, de abban benne volt az is, hogy rendesen bevásároltunk olyanokat, amiket amúgy is vettünk volna. Kicsit több tojás (tehát a szokásoshoz képest plusz 10 darab), meg az "extra" főzésekhez még pár hozzávaló, és ennyi. Kis csoki.

2015. ápr. 4. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!