Hamvazó szerdán véletlenül húst ettem! Valahogy jóvátudom tenni? Meg kell gyónni?
Én ettem reggel magyaros vagdalthúst, délelőtt sonkát..délután pedig pörköltet..
Nem kellett volna ?
Ha arra gondolsz, hogy vissza tudod-e állítani a Hamvazószerdát, és újra neki tudsz-e futni, akkor a válasz az, hogy nem :-)
Amúgy volt itt néhány okos (és néhány kevésbé okos) válasz. De azt is érdemes megfontolni, hogy vannak az életben végleg elrontható dolgok. Pl. nem mégy el egy temetésre, elfelejted jövendő párod házassági évfordulóját, stb. Ilyenkor tényleg az van, hogy imádságban odaállsz Isten elé, elmondod neki, hogy gyönge, bűnös ember vagy, és megköszönöd, hogy ilyen emberként szóbaáll veled, sőt meghalt érted a kereszten. Övé az idő és az örökkévalóság. Ami időben már nem orvosolható, azt Ő fogja orvosolni az örökkévalóságban.
[majd a jövőben elfelejti a (jövendő) párja a házassági évfordulót, vagy ő felejti majd el..
a magyarból kikopott egy csomó az igeidő, az angol ezt simán elmondja (volt ilyen régen: elfeljtendi)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!