Mikor vannak nyitva az uzletek nalatok most husvet alatt? Magyarba akarok menni kulfoldon elek ezer nem tudom
Hallotal te mar a galaxi s 3 rol?szivesen elmagyarazom a gyengebbeknek hogy ahhoz hogy ekezeteket irjak az ujjamat hosszant rajta tarva kellene kikeresni a megfelelo ekezetek.na mar most erted kedves magyar emberke nem teszek meg ennyi faradsagot sem.
Es megint elojott az a szep magyaros okoskodas de megin mellenyultal tudok ekezetekkek irni.
Vagy talan egy magyarnak gondot okoz ekezetek nelkul olvasni???
Senkit nem érdekel, hogy milyen "szerkezetről" írsz! Dicsekedni akarsz?
Állításod szerint lehetne ékezettel írni, de te -igénytelenséged miatt- nem ezt választottad a legutóbbi kommented is ezt igazolja!
Gondot nem okoz az elolvasás,-(az előző röfögésed is el tudtam olvasni!), de azért véleményem lehet az ilyen "műmagyarokról", nem?
Helyben vagyunk....okoskodás okoskodás okoskodás......és megint tévedsz nem azért nem írtam ékezeteket mert nem tudok hanem azért mert galaxy s 3-as telefonom van és ahhoz hogy ékezeteket írhassak az ujjamat a gombon tartva tudom csak kiválasztani hogy milyen ékezetet szeretnék de gondoltam nem fogok vele veszödni egy ilyen miatt.Láthatod tudok igy is írni.
A másik pedig miért kellene nekem tökéletesen tudni magyarul hisz nézz csak körbe ezen az oldalon a saját honfitársaid sem tudnak rendesen írni pedig ők magyarok talán Te megtaníthatnád őket
Van még valami Te beszélsz valamilyen idegen nyelvet (természetesen a németen és az angolon kívül ezeket én is beszélem a magyaron és az anyanyelvemen kívül)Tessék lehet büszkélkedni kedves MAGYAROK ha pedig nincs mivel inkább áljatok neki a tanulásnak ahelyett hogy itt kötnétek bele másokba!
Konyorgom milyen mumagyarsagrol beszelsz?miért akarnak en magyar lenni van sajat hazam,nemzetem,nyelvem!egyszeruen csak tudok magyarul ennyi ettol meg nem akarok a te szanalmas hazadhoz tartozni nezd meg a korulotted levo orszagokat aztan a sajatodat.
Es igen en joggal vagyok buszke arra amim van
Eleg sajnalatos ha azt se tudod mirol beszelek
"Konyorgom milyen mumagyarsagrol beszelsz?miért akarnak en magyar lenni van sajat hazam,nemzetem,nyelvem!"
Akkor talán elhúzhatnál innen is a fröcsögéseddel, a saját hazádba, nemzetedhez, a nyelveddel együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!