Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » A kislányok is kaphatnak...

A kislányok is kaphatnak csokinyuszit?

Figyelt kérdés
Eddig nem került szóba, de most kiderült, hogy férjem szerint húsvéti ajándékkosarat, amelyben apró ajándékokat, csokinyuszik rejt el a szülő, csak kisfiúk kaphatnak. Első házasságából 3 lányának(már felnőttek) soha nem vett húsvétra csokit (sem). Közös gyerekünk nem született, de én bizony kiakadtam volna, ha a lányunkat kisgyerekként kizárja az ajándékozásból. Én gyerekkoromban ugyanúgy kereshettem a kertben, mint az öcsém, anyukám mindkettőnknek rejtett el apróbb ajándékokat. Másnak erről mi a véleménye?

2013. márc. 24. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Én ilyenről még nem is hallottam :)
2013. márc. 24. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Èn veszek a lányomnak is.
2013. márc. 24. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről se hallottam még..Szinte az egész ország területén élnek rokonok-ismerősök, de mindenhol kaptak a lányok is ajándékot húsvétkor.
2013. márc. 24. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemi diszkrimináció!

Én nyilván nem foglalkoznék a gyerekem nemével, ha arról lenne szó, hogy kapjon-e efféle ajándékot :) Sosem hallottam ilyesmi megkülönböztetésről, de ha lenne is valami történelmi alapja, akkor sem érdekelne :P

(Én gyerekkoromban locsolni akartam és egy időben megfenyegettem egy ismerős fiút, aki meg akart locsolni. Szolid gyermek volt, én meg ugye, nem, könnyű volt elijeszteni... Ah régi szép idők.)

2013. márc. 24. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

hűha...nálunk ha az egyik gyereknek szülinapja van,akkor a testvére is kap mindig valami apróságot..

a húsvét is ilyen,bár piros tojást a kisfiúk kapnak a locsolásért,bármi más csokit meg a kislányok..ajándékot meg egyértelműen bárki kaphat,aki gyerek...elrejtett dolgokat meg a felnőttek is imádnak keresgetni :D legalább is én mindenképp :D

2013. márc. 24. 15:58
 6/8 Shai-Hulud ***** válasza:
Kissé hímsoviniszta az úr, nemde? :-)
2013. márc. 24. 16:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy nem állok egyedül a véleményemmel. A férjem egyébként jó ember, hímsoviniszta semmiképpen sem, rendszeresen segít a háztartásban is, a lányait is nagyon szereti, pont ezért volt számomra meglepő, hogy ebben a kérdésben nem egyezik az álláspontunk.
2013. márc. 24. 17:07
 8/8 anonim válasza:
#6-os, bakker, ugyanezt akartam írni. :D
2013. márc. 24. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!