Hogy bújjak el húsvétkor a bátyám és a hülye haverjai elől?
Az oké lenne, ha kölniznének, de baz* szódával meg vödörrel jönnek..
A szobámon nincs ajtó, külön folyosóról nyílik, és oda nem tudok bezárkózni. A bátyám még oké lenne, mert ha leönt meg tudom verni, de a haverjai.. Könyöröghetnék neki, hogy ne engedje be őket, de direkt be fogja, anyu meg nem szól, apu meg nincs. A barátnőimhez nem tudok menni, mert ők meg élvezik, ha jönnek a fiúk és lelocsolják őket, én viszont valamiért nagyon nem bírom. Tavaly azt mondtam,hogy oké kibírom, de csurom vizes lettem, picit megfáztam és rémes volt.. Csinálhatnám azt is, mint családi balhékkor, hogy kisétálok az erdőbe, és el leszek ott egy darabig, de nem lehetek ott egész nap. Már korán reggel jönni fognak és már az ágyban nyakon öntenek, szarva a törvényeimre..
Mit tehetnék?
Szép szó itt már rég nem használ.. Elmenni sehová sem tudok, lefizetéshez meg nincs elég pénzem. Senkinek sem lenne hozzá elég pénze..
Mit javasoltok?
Bocs a hülye kérdésért..
Zöld kéz lesz jó ötletért!
Csapjad ki már most otthon a balhét. Lány vagy, használd ki, hogy tudsz hisztizni.
Amúgy ez egy tök szép hagyomány lenne, mondjuk én most ennyiből nem tudom eldönteni, hogy te állsz hozzá rosszul vagy tényleg ilyen durván csinálják.... Mindegy én most neked hiszek, szóval hisztizz :D
Hihetsz nekem.. Nem félnék, ha szépen csinálnák.:D
A hiszti annyira nem az erősségem, de meglátom, mit tehetek:) Általában ésszel vagy ököllel érem el, amit szeretnék. Megpróbálok hisztizni, hátha beveszik, hogy komolyan bajom van..xD
Az a baj, ha meglepetésszerűen letámadnak hajnalban csomóan, és lefognak, akkor nehezen tudod őket visszalocsolni (nem lehangolni jöttem, csak felkészíteni mindenre :D). Szóval vagy kelj fel hajnalban, hogy ne tudjanak betámadni, és már kapásból fogadd őket kölnivel, vagy pakolj fel magadnak kaját, könyvet, zenét, és üsd el az időt az erdőben. :D (felszerelkezve a parfümökkel, hátha követnek :D:D)
én is gyűlöltem egész életemben, és legjobb megoldásnak az tűnt, ha bemászom az ágy alá. akkor nem tudtak úgy meglocsolni, hogy ne az ágyra menjen a fele, ami miatt aztán inkább be lett szüntetve a dolog. :D
megvan! szerezd meg bátyád egyik értékes holmiját, amit nem érhet víz... és ha le akarnak támadni, csak mutasd fel nekik. :D:D
Vagy tarts magadnál két flakon szikvizet, vagy anyud virágspriccelőjét. Nekem olyan van, amit lehet folyamatosan nyomni és tök hosszan kispriccel! Álld a vizet és ők sem usszák meg szárazon!
Jó móka lesz! :-D
Köszi a válaszokat!:)
Az erdőbe nem tudok menni, most jutott az eszembe, mert az útba esik két haverja is a bátyámnak a hátsó kerülőúton meg valószínűleg meghajtatnának, mert az az önkormányzaté és mindig kint vannak..
Az ablaktisztítós spriccelős üveget meg kellene töltenem valamivel.. Valami igencsak büdössel, plusz még lenyúlom a bátyám telefonját, jól becsavarom magam valami kicsit vízállóba és tűrök..
A spriccelős vízbe rakhatok parfümöt vagy sarat, de vajon nagy bunkóság lenne WC vízzel megtölteni?
Nem tölthetem meg WC vízzel, mert akkor elveszik tőlem, és én kapok, viszont a büdös parfümös vizet letudom mosni..:D
Köszi a tippeket, ment a zöld pacsi!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!