A transzfesztitákhoz szoktak járni locsolkodni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 11:24
1/7 anonim válasza:
Jó hírem van: ma is tanulni fogsz valamit. Transzvesztita, és nem transzfesztita. Érted? TranszVesztita.
3/7 anonim válasza:
persze, csak utána ne csodálkozz, hogy milyen tojással kínál!
4/7 anonim válasza:
Mindenképpen hízelgő neki, ha elfogadod, h változtatni akar a nemén... Amúgy én nem szoktam
5/7 Toncsi63 válasza:
Hacsak nem vagy magad is homár, akkor nem. Biológiai és jogi értelemben is "férfi" a besorolásuk. Lélekben azonban nő. Igazából csak akkor ismerheted el nőnek, ha képes lennél vele s@xuális kapcsolatot létesíteni. Viszont, ha az aktus előtt sikoltva rohannál el mikor nem várt "alkatrészek" kerülnek elő a motorháztető alól, .........
Csak VÉGIG kell gondolni.
7/7 anonim válasza:
szerintem miden embernek vannak barátai így nekik is, szerintem őket is elfogadják a barátaik, így biztosan meglocsolják őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!