Locsolkodóknak mennyi pénzt szoktak adni? Többi lent!
Először is azt kérdezném,hogy mennyi pénzt szoktak adni a locsolkodóknak?!(mert sajnos már csak erre mennek..:\ már aki.)3éve soha nem töltöttük itthon a húsvétot,és már nem emlékszem rá,hogy hogy illik ez.:\
a másik ,hogy a pénz és természetesen a csoki mellé szeretnék adni valami aranyos kis ajándékot,amit én készíthetek el.. valami könnyű de jó ötlet? :)
mostanában egy ezrest, de nekem nincs ennyi felesleges pénzem, így egy ötszázast adok de azt is a nagyon kicsiknek.
Körbekérdeztem a barátnőimet, hogy ők mennyit adnak és mindenki azt monda, hogy nincs pénzük így ők is csak egy ötszázast.
Jövőre remélem megszűnik ez a pénz adás.
Anyukám mikor nem ad pénzt a gyerekeknek akkor a csoki nyuszi mellé kapnak egy kis játékot.
Felénk semennyit,csak csokinyuszi,csokitojás jár,és pesze kaja-pia.
Bár csak rokon-ismerős van beengedve
ma 08:11
mi csak a rokon gyereknek adunk pénzt kb 6 kisgyerek van
2. vagyok
Nálunk mindig van húsvétkor körhinta, így általában a locsolkodók ott költik el a pénzünket. A rokon gyerekek kapnak 1000-2000 Ft-ot, mellé csokinyuszit. (4en vannak)
Az idősebbek, barátok egy nagyobb csokitojást/nyuszit kapnak.
Mivel édesanyám tanítónő, így szoktunk venni kisebb Boci tojásokat, amiket az iskolában ad oda a gyerekeknek. (De az tényleg elég kicsi, kb. 5cm magas. Inkább csak jelképes ajándék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!