Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Csak én nem szeretem a húsvét...

Csak én nem szeretem a húsvét hétfőt, vagy van így ezzel más is?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 12:00
1 2
 11/17 anonim válasza:
47%

én is utálom a locsolkodást!

Esetleg kisfiúknak lehet izgi, h sok csokitojást gyűjthessenek vele!

Csak az a baj, h sok kisgyerek úgy áll hozzá, h azért nem akar locsolkodni mert nincs szép lány ismerőse! (nem én találtam ki)

2012. márc. 28. 15:56
 12/17 A kérdező kommentje:
szerintem már a kisfúk sem a csokitojásra hajtanak..
2012. márc. 28. 16:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem már fel sem tünik.
2012. márc. 28. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem, de csak azóta amióta nincs az, hogy egész nap legyünk mi lányok kirittyentve, aztán jöjjenek a fiúk a pénzért. Cserébe meg estére bűzbombák leszünk a sok összekeveredett "illattól"
2012. márc. 28. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Régen nem szerettem, egyrészt utáltam locsolni menni főleg a rokonaimhoz akik csak idegesíteni tudtak minket, apám meg pláne utálta de csak azért csináltuk mert nagyanyám erőltette. Most már külön élek kb 7 éve nem járok el locsolni. A barátnőm nem fogad locsolókat hozzájuk sosem mentek, direkt mert akkor mindig elutaztak kirándulni. Mivel városban lakom így itt már nem is nagy hagyomány ez.
2012. márc. 28. 18:02
 16/17 anonim válasza:

15:56-nek: Hát ez a hozzáállás valószínűleg közelebb áll az eredeti célhoz, mint a pénzt várni...

Évek óta nem voltam locsolni. Szerintem alapvetően lehet jó is, csak a városi környezetben sokféle vérmérsékletű ember él és a szokásokkal kapcsolatos elképzelések nem egységesek. Valószínűleg megkérdezném az "áldozatokat", hogy mit szeretnének jobban, vagy mi oké és mi nem. Ha utálják, akkor minek erőltetni.

2012. márc. 28. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:
idén a húsvéthétfő keddre esik.
2012. márc. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!