Illetlenség nem locsolni Husvétkor?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 13:29
1/11 anonim válasza:
szerintem nem, ki tudná ha nem mondod el senkinek. sőt lehet hogy még jó is mert sok lány nem szereti ha meglocsoljákl.én is ilyen vok. 12/L
2/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Sőt, örülnék is neki mert én sem szerettem sose , ha meglocsolnak.
3/11 anonim válasza:
Kedves első: Tudod, egyáltalán, mit is ünneplünk amúgy?
A víz megtisztít , a piros tojás is valaminek a szimbóluma. Csak ez is olyan ünnep, ami átalakult. Nemvízzel mennek, hanem kölnivel, és nem tojást adnak, ahnem pénzt. ...
12/L
6/11 anonim válasza:
óó de olyan izék akik nem mennek...én szeretem amikor 600x kell átöltöznöm mert kapom a szódát félóránként:)
Pláne most hogy jó az idő...:D
SZÓVAL IGEN!!!MENJ LOCSOLNI!!!
7/11 anonim válasza:
És városba szerinted ki örülne, ha a fél lakást összevizezném? :D A parfümöt meg utálják a lányok, mert sok parfümből egy helyen csak bűz lesz. Kérdeztem... xD
8/11 anonim válasza:
Ma már nem az. Sajnos (valakinek nem) lassan ez a szokás is kikopik a köztudatból,én már csak tudom:falun lakom.
9/11 anonim válasza:
Én mindig pont akkor vagyok beteg amikor locsolkodnom kéne.Influenzám volt legutóbb.Tehát én már nem locsolkodtam jó ideje.Csak anyumat locsoltam meg.Hála istennek nem kellett mást:D
10/11 anonim válasza:
Hát az összes fiú rokonom áztatott már X emeleti lakást!
Tesóm barátnője és családja a 4.-en laknak és az ő előszobájuk is elázott,és mégsem volt probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!