Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Ki várja már a Húsvétot?...

Ki várja már a Húsvétot? Valaki még jár vagy valakihez még járnak locsolkodni?

Figyelt kérdés
Milyen szokásotok van húsvétkor? Mit szoktatok ilyenkor enni?

tegnap 15:49
 1/7 anonim válasza:
100%

Hol van az még? :D

Amúgy elutazunk, szóval várom. Nincsenek amúgy külön szokásaink, ugyanolyan hosszúhétvége mint bármelyik másik.

(Gyerekkoromban volt annyi szokás, hogy húsvéthétfőn mindig elmentünk otthonról kirándulni, hogy a locsolókat elkerüljük.)

tegnap 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon várom! 4 munkaszüneti nap! lehet, hogy csütit is kiveszem! eszek-iszok-henyélek, nem csinálok semmit! nemm mék sehova! hozzám se jöjjön senki! nem kell nekem senki!
tegnap 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Várom már, csak még nagyon messze van.
tegnap 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a karácsonyt várom.
tegnap 19:20
 5/7 Potyondi Gergely ***** válasza:
100%
Én is nagyon várom. Ilyenkor szívesebben járok boltokba, mert a húsvéti édességek látványa nekem nagyon megadják a húsvéti hangulatot.
tegnap 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Idén egy wellnessben leszünk egy nagyon szép helyen.

Remélem sokat sétálunk majd, sok időt töltünk majd a természetben

ma 05:16
 7/7 anonim válasza:
Gyerekkoromban még nagyobb felhajtás volt körülötte. Most maximum azért várom mert ünnepnap, és olyankor nincs bent a főnökség melóhelyen :D
ma 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!