Fiatal lányok! Örülnétek, ha meglocsolnának titeket szódásüveggel, vödörrel, kannával, akár slaggal stb.?
Gondolkodtam rajt, hogy jövőre esetleg elmennénk a szimpatikusabb lányokhoz a haverokkal egy ilyen hagyományos locsolkodásra. Vödör, szódásüveg, kanna, öntözőkanna stb. Ha van a háznál, akkor esetleg slag.
Lehetne meglepetésszerű is akár...
Lányok (14-21 között)! Ti örülnétek az ilyennek?
Ilyen mindig volt, mikor gyerekek, fiatalok voltunk.
Szép játékos szokás.
Ha jóbarátok jönnének így, akkor röhögnék egy jót és másnap valószínűleg visszakapnák.
Ha csak akinek "szimpatikus" vagyok, de nincs bizalmi, baráti viszony, azt valószínűleg be sem engedném.
Szép, játékos szokás?!
Eszement idiotizmus.
Nem örülnék neki ha meglocsolnának. A fene se akar teljesen vízes lenni ebben a szeles időben.
Ezért is utálom a húsvétot. Szerencsére a szüleim se kedvelik ezt az ünnepet így immáron 10+ éve mindig ilyenkor megyünk el wellnessezni.
Aztán locsolgassák azt kölnivel, szódával, vödör vízzel aki akarja de engem egy életre hagyjanak ki ebből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!