1/11 anonim válasza:
sehogy! döglök egész nap.
olvasok,netezek,meg tán csavargok egy kicsit a városban.
nem érdekel a húsvét már rég kinőtem a locsolkodásból meg ilyenek...
2/11 anonim válasza:
A családommal fogok sárgatúrót készíteni, tojást festeni, sonkát enni, hidegtálat készíteni. Megsétáltatom a teknősöm, talán meg is öntözöm a sárgarépám. Naplót írok, találkozom a barátaimmal piknikezni.
3/11 anonim válasza:
Nincs már senkim, így inkább nyugton maradok,itthon. Kis séta max.
De nem vágyom arra,hogy párokat,családokat,boldog embereket lássak.
Ez van már hét éve :/
4/11 anonim válasza:
mint jézusnak: eltűnni csütörtökön, előkerülni hétfőn.
5/11 anonim válasza:
Holnap apa húgáék jönnek át pár órára, ettől eltekintve nincsenek terveim, de a szakdolgozatommal haladnom kellene, mert pocsékul állok vele.
6/11 anonim válasza:
Itthon, könyvet olvasok, neten sorozatokat nézek, maximum főzök, mást nem. gyógyszerezem magam és igyekszem pihenni, gyógyulni, mert már 1 hete beteg vagyok, nem sok mindenre van energiám, mert aludni sem nagyon tudok emiatt. Férjem is beteg volt, ő már jobban van, hétfőn megy locsolkodni.
7/11 anonim válasza:
3. Talán tegyél érte, hogy jobb életed legyen, ne irigykedj mások boldogságára.
8/11 anonim válasza:
Túlélni a rokonságot, remélem sikerülni fog. :D
9/11 anonim válasza:
3) ram isbez var, mert meleg vagyok. Es a melegek egyedul oregszenek meg
10/11 anonim válasza:
Akkor sorstársak vagyunk, 9-es.
Meleg férfi vagyok én is. És egyáltalán nem vagyok senkire irigy,sosem voltam.De arra sem voltam sosem képes,hogy színházat játsszak és díszletek között éljek azért,hogy elmondhassam,van valakim.
# 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!