Testvér fiainak mennyi pénzt adnátok húsvétra?Tudom,függ a prnztarcánktõl,szokásainkat stb,de mégis mennyit adtok fejenkent?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 15:23
1/19 anonim válasza:
Mennyi idősek azok a fiúk...?
Fiam 14, sztem 5000-ret kap majd a húgomtól. Ennyit szokott.
2/19 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, függ a fiúk korától is.
Én a nagynéni vagyok a szituációban, testvérem fia 10.000-et kap tőlem, az anyjáékkal megbeszélve. 17 éves.
3/19 anonim válasza:
Húsvétra is kell pénzt adni? Remélem, akkor a lányoknak is.
4/19 anonim válasza:
Húsvétra nem adok pénzt, sőt, második karácsonyt se tartok, csak csokit, nyuszicsomagot viszünk a gyerekeknek.
5/19 anonim válasza:
3-as, locsolkodásért kapják.
(Nálunk nincs rokon fiúgyerek, de másoktól hallom, hogy így van.)
6/19 anonim válasza:
Én a 14 évesnek már a nyuszicsomag helyett adom az 5000-rest. Ő már nem akar csomagot.
7/19 anonim válasza:
max. akkor adnék pénzt, ha a rokonságban egyáltalán nincs lánygyerek. idejemúlt, szexista szokás.
8/19 anonim válasza:
Nem adok pénzt. Festett tojást és csokinyulat kapnak. Akárhány évesek is.
9/19 anonim válasza:
Én ajándékba adom a pénzt az unokaöcsémnek, nem locsolkodásért. 17 éves, nem érdekli a csoki meg a hímes tojás, jogosítványra gyűjt.
Ha lenne unokahúgom, ő is ennyit kapna.
10/19 anonim válasza:
Nálunk nem szokás pénzt adni, csokikinyuszi , csokitojás amit kapnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!