Várjátok már a húsvétot? Hogy telik a nagyhét? Készülődtök?
Készülődtök? Mit csináltok a nagyhéten, illetve most a szent három napban? Az ünnepi ételeket mikor készítitek el? Díszeket mikor teszitek ki? Várjátok már, hogy itt legyen a húsvét?
Mindenkinek áldott és szép felkészülést az ünnepre, és sok boldog percet a szeretteivel, így a húsvét előtt!
Én majdnem elfelejtettem, hogy húsvét közeleg. (Hihetetlen sok hivatalos ügyintéznivalóm volt mostanában.)
Nincs túlságosan ünnepi hangulatom, de azért jó néhány szépen hangzó jókívánságot elküldtem e-mailes képeslapon a hozzám legközelebb álló ismerőseimnek.
Inkább a pihenés részére koncentrálok a dolognak főleg. Édes tud lenni a semmittevés, a hosszú hétvége, de nem annyira sokáig tartó, mint a karácsony/szilveszter/újév időszaka...
Aki Húsvétozik, annak általában egy nagy szívás az egész, vagy mert menni kell kötelezően családi pofavizitre, vagy mert jön a család és ki kell szolgálni őket, meg takarítás-főzés-idegbaj kombó.
Gyerekeknek poén ez szerintem, engem felnőttként hidegen hagy.
Mi virágvasárnap díszítettük a lakást.
Nagypénteken tartottuk, hogy nem ettünk húst.
Ma sütök kalácsot, megfőzzük a sonkát.
Holnap ünnepi családi reggeli és ebéd.
Vasárnap és hétfőn istentisztelet.
A dekorációt fehérvasárnap szedjük le.
Vendégek nem jönnek, mi sem megyünk, de az ünnep alkalmából sok barátunkkal beszélünk telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!