Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Vegyek ajándékot vagy felesleges?

Vegyek ajándékot vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Szerintetek húsvétra a tanároknak lehet venni valami ajándékot?vagy ez túl gyerekes lenne? Mi a véleményetek erről? Előre is köszönöm azoktól akiktől normális választ fogok kapni <3

2022. ápr. 5. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

10. vagyok! Csókoltatom a lepontozókat!

Egyébként ha az osztály egybehangzóan az ajándékozás mellett van, minden külső nyomás nélkül, akkor egy közös ajándékot adhattok, de akkor minden nőnek az iskolában. Én nem erőltetném.

2022. ápr. 6. 11:56
 12/16 NTBS ***** válasza:
63%
Ahogy érzed. Én nem tudom milyen viszonyban vagy a tanároddal.
2022. ápr. 6. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tanárként mondom, hogy inkább ne, egyrészt tényleg rengeteg ilyen felesleges dolgot kapunk( bögre, váza, képkeret, díszek), másrészt Húsvétkor nem is szokás ajándékot adni.
2022. ápr. 9. 17:50
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 rendben köszönöm szépen a válaszát!😊
2022. ápr. 9. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
18%
lehet nekem is azt kellett volna mondanom hogy tanar vagyok, akkor nem pontoztok le (#9 voltam)
2022. ápr. 9. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahogy érzed.

Én azoknak vittem, akiknek nagyon hálás vagyok és akiket nagyon tisztelek. De van olyan tanárom is, akinek semmilyen ünnepre nem vittem semmit.

2022. ápr. 17. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!