Lányok! Locsoltak már meg titeket vízzel? Fiúk! Locsolkodtatok már vízzel? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Kezdem látni, hogy haloványul az egész húsvét, a szokásokkal, többek között a locsolkodással együtt. Viszont szerintem jó hír, hogy vannak olyan települések, ahol ez megtartották vagy újraélesztették, akár modernebb (pl. Rajka), akár tradicionális keretek között (pl. Hollókő) is, ezt a hagyományt. Én több lánytól is hallottam, hogy ők szeretik, ha nincs kint nagyon hideg és azzal együtt nem nagyon hideg a víz. Nektek mi a véleményetek? :-) Boldog, békés, áldott húsvétot mindenkinek! :-)2021. ápr. 5. 11:09
1/5 anonim válasza:
soproni vagyok, bátyám reggel szódával keltett, meg is kergettem miatta. apum kölnizett, két és fél éves kishugom meg a légfrissitőt találta meg, hogy "utánozza a nagyokat"
2/5 A kérdező kommentje:
Vicces lehetett, főleg a kishúgod. :-D De hát húsvéthétfő erről szól.
2021. ápr. 5. 14:47
3/5 anonim válasza:
Régen mi jártunk és az ismerős lányokat megkentük.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám, ha lennének rá méltó lányok, akikhez tudnék menni. :-)
2021. ápr. 5. 15:54
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!