Férfiak, ti élvezitek a locsolkodást?
Nekem csak kínos emlékeim vannak az egészről: elég sokrétű családunk van, mindenki mindenkivel konfliktusban van/volt, és arra emlékszem hogy gyerekként illendőségből ott kellett fél napokat tölteni olyan rokonoknál akik semmit se tudnak rólam, és bármi amit csinálni mertünk tesómmal hogy ne unatkozzunk (TV-t bekapcsolni, vagy keresni valami elfoglaltságot), amiatt el voltunk ítélve
Felnőttként hanyagoltam az egész húsvétot, és egyedül az anyukámat szoktam meglocsolni, de kíváncsi lennék hogy nálatok ez milyen emlékeket ébreszt: Sajnos még nem dolgozom, de ha lenne pár csinos munkatárs lány, akkor őket szívesen meglátogatnám, rokonokat soha többet
Én most 35 vagyok.
16 éves koromig jártam a szomszédokat meglocsolni, 3-4 helyet. Faluban lakok, most is, mint akkor.
Én csak muszájból jártam, nem élveztem semmit rajta, nem érdekelt az a pár száz ft sem, amit adtak, olyan elvárás volt, hogy menjek.
Köztudottan a lányok utálják ezt, és mit is lehet abban élvezni, hogy 86 féle kölnivel összelocsolják őket, a hajukat, amit 3 napi mosás után is érződik a büdös hitvàny olcsó kölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!