Hogyan érdemes egyedül ünnepelni a húsvétot?
Figyelt kérdés
Most először töltöm egyedül a húsvétot. Még soha nem voltam egyedül semmilyen ünnepen. Arra gondoltam, hogy fogok tojást festeni, vettem sonkát, kalácsot, csokinyulakat. Díszíteni is fogok, kiteszek pár húsvéti/tavaszi díszt. Tervezem, hogy megnézek valami közvetítést, ahol leadják a húsvéti misét. Pihenek, végre kialszom magam. Előveszem a könyveket, amikre nem volt időm mostanában. Ha jó idő lesz, sétálok sokat. Mit érdemes még csinálni? Aki már töltötte egyedül az ünnepet, mit csinált? Hogyan élte meg?2021. márc. 29. 15:10
1/13 anonim válasza:
Könyv, film, anime, game.
Ha nagyon nincs kedvem egyikhez sem, akkor valamit szerelni ha kell, esetleg rendet tenni stb.
2/13 Zsaklinka01 válasza:
Ez tök jó terv
én legutóbb nyálregényeket néztem és csokit ettem
3/13 anonim válasza:
Húsvéti nyuszi tojásokat festel, ha nagyon poénos vagy akkor még el is rejtheted magadnak a tojásokat és utána játszhatsz keresgélőset.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2021. márc. 29. 18:43
5/13 anonim válasza:
Ez nagyon jó terv kérdező, én is ezt csinálnám.
6/13 anonim válasza:
Tökéletes. Valami hangulatos filmet is nézhetnél.
7/13 anonim válasza:
Bringa.
Kirándulás.
Lakás felújítás.
Kertészkedés.
Varrás.
Ukulele tanulás.
Festés.
Süti készítés.
Könyv.
Origami.
Bármi, ami kreatív, aktív időtöltés. (film, szgép játék az passzív, Emiatt hosszú távon szerotonin csökkentő, önértékelést rombol, de kikapcsol.)
8/13 anonim válasza:
Nem írtad mennyi udő ez pontosan, de azért 1-2 napra ez elég zsúfolt lesz.
Én egyedül vagyok, de tojást biztos nem festek se nem díszítek.
Nekem ez nem olyan ünnep.
Dolgozni fogok most, de múlt húsvétkor volt 1 napom, aludtam, filmet néztem és el is telt.
9/13 anonim válasza:
7
Lakás felújítás?? Mind a 2 napban?😃
10/13 anonim válasza:
Főzöl tojást, befested pirosra, majd meglocsolod magad és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!