Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Húsvétfát/tojásfát hol tudnék...

Húsvétfát/tojásfát hol tudnék beszerezni? Milyen fát/nagy főágat érdemes venni és feldíszíteni?

Figyelt kérdés
Nagy, családi házunk van, szóval egyáltalán nem fontos, hogy kicsi legyen, sőt inkább legyen szép nagy, amire sok díszt fel tudunk tenni. Szóval, ne az a típusú legyen, ami pár ág, egy cserépben. Vannak húsvéti díszeink, például tojásdíszek, kis koszorúk, kis keresztek, nyulak stb., szóval ez nem gond, de írhattok nyugodtan ötletek díszeknek is. Hasonlóan szeretnénk felállítani, mint a karácsonyfát, de azért egy kicsit visszafogottabban, de szép nagy is legyen azért. A baloldalihoz hasonlót szeretnénk: [link] Ötletek?

2021. márc. 28. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kimész a mezőre/erdőbe, és vágsz egy megfelelően elágazó nagy ágat. Aztán lefested, és díszíted....
2021. márc. 29. 14:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Festeni nem szeretném, mert úgy természetesebb és tavasziasabb. Milyen fa ágát vagy milyen kis fát tanácsos beszerezni hozzá?
2021. márc. 29. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Bármi, ami formára jól néz ki...

Én tavaly asszem valami nyárfa-félét metszettem a budatétényi fennsíkon. :)

2021. márc. 29. 15:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! (y)
2021. márc. 29. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Pl. rügyező faágat, bármelyik erdőben, de még játszótereken is
2021. márc. 31. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Erre a barka való.
2021. ápr. 3. 04:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem barka való... A húsvétfa nagyobb, mint a barka.
2021. ápr. 3. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez nem az, amire a kifújt tojáshéjakat akasztják megfestve? Szerintem házilag szokták
2021. ápr. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!