Budapesten milyen programok lesznek május 27-28.án?
Nézelődtem interneten, de részletesen nem találtam semmit, vagy nem jó helyen keresgéltem. Hallottam, hogy jó, de nem vagyok Budapesti. Rácalmáson élünk és eddig Dunaújvárosira mentünk el, de most úgy döntöttem, hogy kipróbálunk valami újat. Már pár éve anyagi helyzet miatt nem mentünk el, de most hogy van rá lehetőségem, szeretném elvinni a családomat.
Segítenétek abban, hogy szokott-e lenni, és most is lesz-e például valami minividámpark szerűség, ugrálóvár, minihullámvasút, trambulin, körhinta, és amire a legjobban kíváncsi vagyok, hogy szokott-e lenni valamilyen 3D-s zárt autós játék, amibe beleülünk, nézünk egy kivetítőt és mozognak velünk a székek. Azt régen imádták a fiaim. Most 13 évesek. 4 éve nem voltunk gyereknapon és szeretném egy igazán jóra elvinni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!