Ti milyen farsangi jelmezt készítenétek egy 10 éves lánynak és egy 6 èves fiúcskának?
Két gyerek esetén nagy sikert szokott aratni, ha nem külön öltöznek be, hanem együtt alkotnak valamilyen jelmezt.
Ötödikben két haverommal mentőknek öltöztünk. Fehér köpeny volt rajtuk, és egy hordágyon cipeltük a "beteget", akire elég volt pár piros temperával megfestett kötszer jelmeznek, meg egy infúzió, ami persze csak ragasztva volt a karjára. Meg is nyertük az iskolai jelmezversenyt.
Találj ki valamit, amihez két személy kell, és pont egy fiú és egy lány.
Piroska es a Farkas
Szepseg es a Szornyeteg
A magnes kek ill piros oldalai
So szoro es bors szoro
Tukortojas es bacon szalonna
Hangjegyek
Szellemek
Egy helyen és egy időpontban lesz a 2 gyerek farsangja?
A páros jelmez csak együtt jó!
23:57-es válaszoló linkje nagyon jó.
Én ezekből választanék (HA együtt lesznek farsangkor a gyerekek), mert ötletes, és nem túl nehéz megcsinálni:
oroszlán és idomár
majom és banán
méhész és méhecske
bűvész én nyuszi (amit előhúz a kalapból...)
Az egyikük lehetne jelzőtábla a másik pedig rendőr. :'D
Amúgy a páros jelmez nagyon jó ötelet. Nem vagyok nagyon jártas már a most "menő" mesékben, de mindenhonnan ez a mása és a medve mese köszön vissza. Ha szeretik szerintem az is tökjó.
Lehet még: hamburger és sültkrumpli, rabló és pénzes zsák, jancsi és juliska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!