Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Szerintetek minek öltözzek be...

Szerintetek minek öltözzek be farsangon? 13/F

Figyelt kérdés
Olyant szeretnék ami egyszerű , de mégis nagyszerő.. Kérlek jelentkezzetek az ötletekkel
2018. febr. 1. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Eszembe jutott, hogy kb. 30 évvel ezelőtt én is szellemnek öltöztem. Ugyanígy oldottam meg, mert nem volt kedvem jelmezt eszkábálni. Mondjuk nem is nyertem meg vele a versenyt. :)

Ennek anyu örült a legkevésbé, amikor hazaállítottam a lepedővel két kivágott lyukkal a közepén. :D

2018. febr. 2. 10:52
 12/18 anonim válasza:
44%
BŰVÉSZnek. Ünneplő, cilinder(akár papírbol) pár trükkk
2018. febr. 3. 11:03
 13/18 anonim válasza:
53%

dumagép(kartondoboz,gombok)

micimaci

kalóz

pán péter

2018. febr. 3. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
Coca-cola. Pár nagy piros karton, egy fehér karton, tűzőgép, ragasztó, olló. Akár másolópapír segítségével lemásolod azt, ahogy kinézet a dobozos cola, fehér papírral kivágod és ráragasztod a piros kartonra. A piros karton behajtod hengerré, úgy hogy beleférj, összetűzöd. A vállrészhez is csiánlsz papírból pántot, hogy tartsa a jelmezt. Ennyi.
2018. febr. 3. 13:16
 15/18 anonim válasza:
11%
Öltözz műf****nak
2018. febr. 3. 14:49
 16/18 anonim válasza:

fogsz egy akármilyen csavart, kötsz rá 1,5m madzagot, azt húzod magad után:

csavarhúzó.

2018. febr. 3. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Zombi. Csak ócska, szakadt ruhák kellenek, amiket festékkel bevérezel, csimbókos haj, hullaszürke arc, feketével körbemázolt szemek.
2018. febr. 8. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Felveszel egy csíkos pólót, egy lánccal a lábadhoz kötöd a sulitáskádat, amit kitömsz ruhákkal, h ne legyen túl nehéz és húzod magad után. Az iskola rabja. 20 évvel ezelőtt ezzel nyert nálunk egy fiú a suliban. Na de ma nem tudom, mi a trend.
2018. febr. 8. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!