Milyen jelmezt vegyek fel? 15L
Lesz farsang a suliba nem lesz semmi eloadas csak ugy kell menni es egesz nap ugy lenni.Mivel rendor vagy katona szeretnek lenni ezert gondoltam be oltozom annak szerintetek jo otlet?Apukamnak van katona sapkaja de a tobbi ruhaja mar nincs meg.Honan tudnak szerezni?
Rendornek is beoltoznek de ruhat eleg nehezen tudok kerni.
Mezogazdasagi suliba jarok.
Vagy tudtok ajanlani valami egyszeru olcso jelmezt?
Nem sminkelem magam.
Ha nem tudtok valaszolni a kerdesre ne tegyetek koszi
Nem kell lenezni a masikat mert felre irja a szavakat a telefonon.
Annyira bírom, mikor valaki olyan sületlen, hogy azt hiszi, telefonos félrepötyögésekről van szó. :D
Kedves Kérdező, ne mondd nekem, hogy a telefon miatt írsz olyat, hogy "suliba" BAN helyett, "be öltözöm" külön az igekötőtől, "tudnák" NÉK helyett... és ez csak pár példa.
Elgépelés TALÁN a vesszők és ékezetek teljes hiánya lehet és a "honnan" egy n-vel. De ez is mérhetetlen igénytelenségre vall. Ilyen mennyiségben mindenképp.
Istenem, sok hülye bölcsész, lépjetek már túl ezen!
Kérdező: gondolom akkor terepmintás ruhákat keresel. Láttam a Decathlonban a vadászfelszerelések között ilyesmiket.
Illetve vannak egyenruha boltok, ott megnézheted, de ha felveszel egy sötét zöld pólót, egy terepszínű nadrágot és egy pár fekete bakancsot, egész jó kis katona jelmezt kapsz :)
Koszonom az Utolsonak :)
A tobbiek meg csak nagyon unatkoznak hogy erre raernek nem hogy hasznosa tennek magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!