Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Tudtok jó páros jelmezeket...

Tudtok jó páros jelmezeket farsangra?

Figyelt kérdés

Haverommal össze akarunk öltözni de nincs ötlet és ezért tavaly se tudtunk összeöltözni. Tudom hogy rohadt messze van de már most ezen gondolkodom .

Valami ötletes kéne ami nem átlagos és könnyen elkészíthető.

#ötlet #páros #farsang ; jelmez
2016. aug. 28. 10:38
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
TV és távirányító? Lap és toll? Ennyi jutott eszembe. 😃
2016. szept. 3. 15:50
 22/28 vurugya béla válasza:
100%
Legyetek ketten egy pók. Annak 8 lába van, nektek is van összesen 8 végtagotok. A fejeteket össze kéne rögzíteni valahogy, a szemetek kevés, mert csak 4 van, még 4 szemet rajzoljatok magatoknak - a legismertebb póknak ugyanis 8 szemük van.
2016. szept. 11. 17:55
 23/28 anonim válasza:
Vegyetek fel egy nagy pulcsit ketten , mintha sziámi ikrek lennétek,minz azt már írták... Vagy egyikőtök legyen szerelő, másikótok csillagfejű csavarhúzó!(egyszínű ruházat, egy papírból kivágott csillag a fejre és madzagon húzzon maga után egy nagy csavart, nagy poén 😃)
2016. szept. 13. 11:12
 24/28 anonim válasza:
Minnie és Mickey.
2016. szept. 15. 18:02
 25/28 anonim válasza:
Strici és prosti, sorshúzással döntsetek. Legyen nyakörvetek is ;)
2016. szept. 16. 23:33
 26/28 anonim válasza:
Előző vagyok, pórázra gondoltam
2016. szept. 16. 23:33
 27/28 anonim válasza:

Én betörő lennék. Könnyen elkészíthető és vagány is! ( fekete gatya, fekete-feher csíkos felső, valami a szem ele:szemuveg, papiralarc stb., sapka aztán már kész is)

Szerintem szuper jól mutat egy betörőpáros:)))

2016. szept. 21. 23:43
 28/28 anonim válasza:
Fogkefe és fokrém!;)
2016. szept. 26. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!