Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » SOS pls. Mi lehetnék farsangon...

Pillangó423 kérdése:

SOS pls. Mi lehetnék farsangon? 12/L (többi lent)

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és szeretnék tőletek kérni néhány kreatív ötletet farsangra, de nem olyat, mint pl maci, kutyus. Ez egy felsős farsangi buli lesz jelmez versennyel. Ha van valami klassz ötletetek, és nem túl ciki, akár viccesebb, akár komolyabb, akkor nagyon várom a válaszaitokat. Előre is köszi!

2016. jan. 24. 15:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia. Nálunk mi már nem igazán öltözünk be (nyolcadikos vagyok) viszont a mi farsangunk is 5-8 osztálynak van. Én ötödikben lónak öltöztem egy barátnőm pedig Harisnyás Pippinek és akkor mi egy pár voltunk. Hatodikban egy másik barátnőmmel hippi ikrek voltunk (szereztunk egy giganagy nadrágot és és mivel mindketten nagyon vékonyak vagyunk belefértünk egy egy szárába és úgy ugráltunk). Nekem tetszik mondjuk a lánykalóz jelmez meg szerintem nagyon jó az ilyen csizmás kandur, muskétás meg szerintem (legalábbis nálunk értékelnék) esetleg zorrot (tudom, hogy lány vagy viszont a farsangnak szerintem az a lényege hogy valaki más lehetsz, nálunk fiu oszt. társam lánynak öltözött és irtózatos sikert aratott)
2016. jan. 30. 19:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2016. febr. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!