SÜRGŐS! Ha nics piros szoknyám se pöttyös szoknyám, hogy legyek Mini Egér?
Figyelt kérdés
Holnap ahol sportolok farsang lesz, és olyan ruha kéne amiben tudok sportolni. Mini egérre gondoltam mert ő szoknyában van és szabadon mozog a lában. De ha nincs hozzá pöttyös szoknyám? Milyen szokny jo még? Delülrőr egy fekete póló lesz rajtam. Vagy tudtok még olyan jelmezt amihez elég az otthoni ruhák, és szoknyában van?
14 L
2015. febr. 20. 16:37
1/9 anonim válasza:
Ha van fekete vagy sötétkék szoknya akkor az is jó. Fehér pöttyöket meg tudsz rá papírból ragasztani a szoknyára. 1 estét kibírnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Uu köszi jó ötlet de csak fekete virágmintás szoknyám van. :( (és bocsánat az elírásokért, telefonról vagyok és nagyon sürgős.)
2015. febr. 20. 16:43
4/9 anonim válasza:
Nem gond ha virágmintás. Akkor a fehér pöttyöket tedd a virágok helyére. A fehér pöttyök jobban kifognak tűnni..
5/9 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom
Márcsak anyát kell rávennem, hogy engedje, hogy távarjak néhány pöttyöt...
2015. febr. 20. 17:16
6/9 anonim válasza:
Mond meg anyudnak, hogy csak pár helyen lenne öltés a pöttyökön, később le lehet venni..
7/9 Shai-Hulud válasza:
Bammeg nem "Mini Egér", hanem "Minnie egér"! A Minnie a neve annak a szerencsétlen állatnak!
8/9 fruzsikaaaaaa válasza:
Szerintem fekete vagy fehér szoknya vagy a fehér valamilyen árnyalata vagy végső esetbwn lila
9/9 anonim válasza:
Mini egér könnyen lehetsz. Csak húzd össze magad kicsire...
A Minnie az már más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!