Minek öltözzünk?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel kitaláltuk,hogy össze szeretnénk öltözni. De valami egyénit szerettünk volna csak minden ötletünk fent van ami meg nincs az meg nem kivitelezhető :D MÉG!! :D légyszíves segítsetek. Rólunk: 13 évesek vagyunk szőkék és kék szeműek, és bármit vállalunk :D JELMEZILEG2014. dec. 22. 14:37
1/18 anonim válasza:
Még csak karácsony van! :D
Na de hogy segítsek is, itt van pár amik szerintem tök jók:
- Két Lotti
- Spongyabob és Patrik (xD)
- Boszorkány és fekete macska
- Autófenyő (az a fenyő alakú illatosító)
2/18 anonim válasza:
Bocsi lemaradt 12/L
És amúgy lehet nehezek, de nekünk sikerült megvalósitani :D
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de a 2 Lotti már volt az osztályban a boszorkány is és szivárvány is volt :D
2014. dec. 22. 14:55
5/18 anonim válasza:
Ejszaka es nappal (Ejkiralyno, Aurora)
retro stilusban Jancsi es Juliska
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket ! :) dee valami egzotikusabbra gondoltunk mert ezeket már megcsinálták, és mind 2en lányok vagyunk!
2014. dec. 23. 21:34
7/18 anonim válasza:
Legyetek ikrek. Én és a baránőm megcsináltunk. Szerintem ez tök jó.
8/18 anonim válasza:
Öltözzetek be egymásnak ! :D bár lehet , hogy h mind ketten szőkék és kék szeműek vagytok nem valami érdekes ...
10/18 anonim válasza:
Öltözzetek be nagymamának és nagypapának! Ősz paróka, régi ruhák, szemceruzával lehet egymásnak ráncokat rajzolni, meg bot, vagy járókeret, görnyedjetek be, mintha fájna a hátatok, meg régies nagyikeretes szemüveg. A nagypapának hózentróger, meg kockás ing, régi cipő plusz kalap. Ezeknek nagyrészét kölcsön lehet kérni nagyszülőktől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!