Egyszerű, könnyen elkészíthető farsangi jelmezötletek?
Valami egyszerűre gondoltam, de azért fel lehet ismerni, hogy ki az. (Nem szeretnék, se szőlőnek, se túró rúdinak, se csillagfejű csavarhúzónak beöltözni, utóbbi poént már halloweenkor elsütötte az egyik gyerek) Gondolkoztam Jeanne d'Arc-on, de nem szeretnék egész nap páncélba lenni. Aztán ott van az ötlet, hogy (fiatal) Flashdance leszek, azaz félvállas póló, leggings, térdzokni, és tornacipő. A görög mitológiát is imádom, talán az egyik isten-kisisten lennék, de azt is úgy, hogy azért fel lehessen ismerni. Segítenétek egy-két ötlettel, hogyan nézzek ki mint Jd'A/flashdance/mitológiai alak?
12 éves vagyok, lány. Aki nem mellesleg alacsony is.
Ha görög akkor lehetnél pl Artemis. A ruha nagyrészt megoldható egy fehér lepedőből, egy két kiegészítőből. Lehet rajtad pl egy szandál, a fejedre egy "babérkoszorú" pl művirágból. Ami necces az az íj. Bér ha nincs jobb akkor néhány réteg feltekert újságpapírcső is megteszi. Formára vágod, összeragasztod és lefested.
Vagy lehetsz sorozatgyilkos. Azok úgy néznek ki mint bárki más... (Addams Family) :P
Haha, egész fura mert én is pont azon gondolkoztam, hogyan tudnám megcsinálni Artemist :D
Adams Family! Egyszer az akartam lenni, végül más lettem, lehet most kipróbálom :) Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!