Hogyan öltözzek perverz tanárbácsinak?
Sziasztok! Kitaláltam, hogy farsangkor perverz tanárbácsinak szeretnék öltözni. Addig jutottam hogy kell egy öltöny, egy SZKT szemüveg és egy műbajusz, de ez még nem elég "tanáros". Van ötletetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
(23/f)
Már ne haragudj, de szerinted aki öltönyt visel,sztk szemüveggel, és bajszos az perverz is??
Az igai perverz emberek tök átlagosak, nincs bennük semmi kirívó. A legtöbb még sztk szemüveget sem hord.
Apám, sima ügy...
- vágjál ilyen beteges mosolygós képet, és érzékien nyalogasd az ajkaidat
- lessél be mindig a diáklány dekoltázsába, amikor csak lehet, néha simogathatod is a haját...
- az is jó, ha összeborzolva hordod a hajadat
- néha-néha vakard meg az ágyékodat
- a barna zakó vagy barna mellény szerintem tipikusan tanáros
Én legalábbis így tennék, ha perverz lennék... sok sikert :)
Bocs, de ide be kell szúrnom egy idézetet az Addams Familyből (lehet, hogy nem pontos, régen láttam már)
- Te nem öltöztél be semminek?
- Pszichopata gyilkos vagyok. Azok pont úgy néznek ki, mint az átlagos emberek.
:)
A ballonkabát perverzesebb! Vagy valami köpeny, hisz az épületben ki ül ballonkabátban...
Az öreg és perverz tanárbácsik még olyan "retrók", akik az előző rendszerben nőttek fel. Akkor a munkahelyeken és iskolákban is köpenyt és könyökvédőt hordtak a dolgozók. Ezen emberek közül sokan megtartották ezt a szokást.
Egy perverz tanárbácsihoz különösen illene egy ilyen köpeny...
(De ne fehér legyen, nehogy orvosnak vagy hentesnek tűnj! Barna vagy kék az jó...)
Kigombolva a köpeny, ami alól feltűnik a nyitott slicc, és akár kikandikálhat belőle egy banán is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!