Szerintetek is hülyeség, hogy be kell öltöznünk? 11/f
Figyelt kérdés
Hangszererknek kell beöltözni az osztálynak a felsösöknek ez a szokás. osztályfönök igy akarta.Felsőben felesleges.A hangszereket rajzon rajzoljuk le.2014. febr. 3. 19:44
11/21 Shai-Hulud válasza:
Helyedben én megkérdezném a legjobb csajt az osztályban, hogy akar-e egy kicsit oboázni? :D
12/21 anonim válasza:
tök jó buli :D
mi is utáltuk alsóban aztán felsőben magunktól öltöztünk be :DDDD én 8.ban pl hercegnő voltam
olyanokat röhögtünk osztálytársaimmal,hogy eszméletlen
plusz nekünk gólyavatón 3 nap is be kellett öltözni valami hülyeségnek. úgyhogy ne bőgjé
13/21 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Jó szórakozást.:D
14/21 anonim válasza:
Szerintem tök jó buli!
Persze csak akkor, ha együtt készültök, együtt találjátok ki a jelmezeket.
Ha mindenki egyedül otthon készülget, annak nincs értelme.
Én szívesen foglalkoznék még ilyen kis vidám dolgokkal :)
15/21 anonim válasza:
vicces lehet...:D
de ha nagyon nem szeretnél,akkor ne hagyd magad, egyszerűen nem öltözöl be... nem azt mondom, hogy sose csináld azt, amit kell, de azért mégsem irányíthat senki senkit!
16/21 A kérdező kommentje:
Mi a jelmezeket rajzoljuk .Az egész osztály nem akar beöltözni.Pénteken leirom mi lett.Sziasztok.
2014. febr. 4. 19:49
17/21 A kérdező kommentje:
Hát ezis megvolt .Lehetet volna rosszabis .
2014. febr. 7. 17:20
18/21 anonim válasza:
Na látod :) túl vagy rajta, és nem is volt olyan szörnyű
19/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz
2014. febr. 7. 18:40
20/21 anonim válasza:
Általában előrenézve jobban tartunk a dolgoktól, mint amilyenek azok valójában. Ezért nem kell sokat fantáziálni - mi lesz, hogy lesz- hanem a jelenre figyelni és akkor jól alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!