Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Farsangi ötletek? Nagyon...

Farsangi ötletek? Nagyon kellenének

Figyelt kérdés

6. osztályról van szó, 19 fős.

Már találtuk ki párat de minddel van vmi gond:

Indiana Jones és felfedező lányok (nincs zene csak bevonuló, katy perry: roar)

Aladin és hastáncosok (hastáncosok már voltak régebben)

A ratatouille c. filmből a patkányok fakanállal(gyerekesnek tartották sokan)

Muskétások (zene nincs)

Vikingek (zenére van ötlet de nem az igazi)

Evolution of dance (írjátok yt-re, de ezt nehéz eltáncolni)

Mamma mia (volt akinek nem tetszett)

Street dance (semmi jelmez plusz nehéz tánc)

És a legrosszabb: Chaplin (nem tetszik senkinek a zene, nehéz úgy járni)

Kérek ötleteket SOS!!

Ezekből melyik a legjobb? eddig kitaláltakhoz írhattok zenét :) és fontos a jelmez

Az osztályból vannak akik járnak hip-hopra (pl én) szval a tánc ok, tavaly pl én koreografáltam a farsangi táncot

thx előre is

2014. jan. 18. 20:24
 1/4 anonim válasza:
Szerintem legyenek a fiúk boxolók, és menjen ez alatt a rocky főcímdala. Lányok meg lehetnek pom-pom lányok.. xD
2014. jan. 18. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
gyerekes? na ne vicceljéél, mi 10.ben az oroszlánkirályt csináltuk ;) mit szólnátok egy madagascarhoz? ( az jó ha naaagy, az jó ha dundiiii, zene)tudod, miről beszélek. iszonyú vicces dolgot ki lehet ebből a témából hozni..
2014. jan. 19. 02:20
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem tetszene a madagascar, ez jó ötlet meg minden, meg engem nem érdekel hogy rajzfilm de vannak az osztályban olyanok akik már annyira felnőttnek képzelik maguk hogy nem mennek bele
2014. jan. 19. 08:42
 4/4 anonim válasza:
Nekem van egy ötletem: pl. a youtubról néhány általatok kedvelt zenére csináljatok táncot pl. a tsunamira kalózos táncot stb. ezeket pedig úgy csináljátok,hogy két ember beszélgeta zenékről és akkor elképzelik :) lehet, hogy hülyeség, de mi ezzel megnyertük (de ha olyat szeretnétek, amitől mindenki fetrengeni fog, játszáto kel az én kicsi pónimat! :'D)
2014. jan. 19. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!