Britney Spearsnek szeretnék öltözni farsangkor, hogyan tudnám megoldani?
Az biztos h egy szőke paróka és egy mikrofon kell, de a ruhával bajban vagyok. Britney fellépő ruhája általában egy rövidnadrágból és egy melltartóból áll, de abba nem szeretnék megjelenni egy sulis farsangon :D Tudom régebben nem ilyenek voltak a ruhái, de én az 'új Britneynek' szeretnék öltözni. De ha meg is van a ruha, honnan tudom beszerezni??
Ti mit gondoltok?? Milyen kiegészítők kellenek még?? Ha találtok linkelnétek képet a fellépő ruháiról, ami nem egy melltartó?? Vagy jobb lenne ha egy 'vörösszőnyeges' ruhát vennék fel??
A segítséget előre is köszönöm!!! :)
15/L (gimi)
Amúgy a Work b* klipjében van az a rész, amikor ilyen melegítő-szerű gatyában van, szerintem az egyszerű. Amúgy linkelnék konkrét képet is, csak bibi van a böngészővel. Az Everytime-ot mikor énekli, akkor visszafogott ruhában szokott lenni.
Szia!
Sikerült beöltözni Britneynek?Jól sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!