Minek öltözzek be farsangon?
Nem tudom,hogy minek öltözzek be farsangon.
Gondoltam már Lady gagára,de nem találtam jó ruhákat hozzá...Valami sztáros jelmezre gondoltam,csak nem tudom hogy milyen legyen....
Gyorsan kéne,mert ebben a hónapban lesz.
Előre is köszi a válaszokat!:)
11/L
Mindenesetre lehetőleg ne ilyen:) A többit rád bízom:D:D:D Mi lenne, ha beöltöznél valami sportolónak esetleg?:) Ahhoz nem is kell sok cucc:)
Vannak fent sztáros makeup tutorial-ok:)
Amúgy miért nem pl nővérke leszel v szellem?:) Ja és nem is értem hogy pontosan mit szeretnél, most akkor jelmezest, vagy vörösszőnyeges ruhát, am, mindegy, mert nem nagyon tudok ötleteket adni:) Egyébként még ez jutott eszembe, de szerintem ez túl merész lenne: www.youtube.com/watch?v=EKyvnSRPC6E hercegnő v tündér am? Vagy Gaga ilyen karácsonyi öltözékében:)? Vagy titkosügynök? Be se kell öltöznöd:):):) Vagy piroska? Vagy valami szakács esetleg? Hú ,most egyelőre nincs több ötletem
A linkre nem tudok rámenni,és nem akarok se szellem lenni,se rajzfilmhősök....De mindegy inkább eldöntöm egyedül,mert nem nagyon kapok olyan ötleteket,amiket én kértem,de te amúgy jókat adtál.:)
És köszi a választ.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!