Minek öltözzek farsangon?
mondanék néhány dolgot, de ezek nagy része függ a külsődtől (haj szín, szem szín, göndör-egyenes haj, stb) így maradok a második variációnál :)
Milyen zenéket szeretsz? :) lehetnél esetleg a kissből vki, haj feltupírozás nem nagy szám. :D kartonból csinálsz gitárt, kifesteted anyukáddal az arcod és az állat királyul ki tud nézni, ja és kétlem hogy bárki más annak öltözne ;)
Van még pár ötletem ha gondolod írj és megosztom veled:)
Gyárkémény.
Világítótorony.
Ördög.
adtól függ egyszerű vagy különleges.
egyszerű: boszi, pompom lány, vámpír, kertész, méhecske, ördög, angyal, nyuszi, superman/superwomen stb.
különleges: múmia (annyira nem, de én halloweenkor annak öltöztem be és jó volt, kb 10 embertől kértem kölcsön fáslikat, és tetőtől taqlpig be voltam tekerve.) egyiptomi fáraó/kleopátra, sírkő (barátnőm annak öltözött be, kartonból együtt készítettük neki xdd), szabadságszobor, éés... kifogytam az ötletekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!