Kezdő óvónéniként valami ütős ötletet keresek farsang témával kapcsolatban. (Vizuális tevékenység + rávezető játék) Minden ötletet szívesen fogadok! Köszönöm!?
háziállatok,vadállatok
meseszereplők
virágok
zöldségek, gyümölcsök
Ja bocsi, azt hittem farsang témák kellenek, a kreativitás meg megvan hozzá. Azért írtam ezeket a témákat,mert nálunk ilyenek szoktak lenni, ha konkrétan egy témához kapcsolódnak a jelmezek.
A farsangra rávezető játék a vers és ének tanulás, álarckészítés, csoportszoba dekoráció,lufifújás.A témához kapcsolódva állatokról, növényekről tanulás, azok készítése papírból, gyümi zöldség saláta közös készítése, amit közösen meg is eszünk. A nagyobbak a farsangi népi hagyományok tanulása, eljátszása.
A farsangon a témától függetlenül leginkább a hagyományos programok vannak: jelmezek felvonultatása hozzá versmondás-verseny ilyen kicsiknél még nincs,mert csak sírás van belőle. Versenyek:fánkevés, csokievés, nagyobbaknál egymás etetése, lufifújás, pingpong labda fújás vagy egyensúlyozás.
Remélem tudtam ötletet adni, ha nem akkor bocsi, mert akkor nem jól értelmezem a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!