Hol lehet lady Gaga féle ruhákat beszerezni olcsón?
Figyelt kérdés
Majd a farsangra kell (tudom hogy nagyon messze van, de ha ez nem jön össze akkor ki kell találni mást....)2012. aug. 9. 12:59
11/20 A kérdező kommentje:
jah nem :D 21 éves vagyok nem suliba kell, csak majd itthon lesz egy ilyen jelmezes buli! A fiatalok megg tudni fogják :D
2012. aug. 9. 23:32
12/20 anonim válasza:
akkor bocsi XD bár akkor viszont nagyon menő lenne a fekete bőrcucca 21 évesen már ugye az ember felvesz sexisebb rucit... vagy a nyuszi farkas dresse... majd írj ha döntöttél milyen jelmezbe bújsz..
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Ha még nem volt meg a buli: jellemző rá, hogy fehérneműben, plusz egy átlátszó anyagban mutatkozik. Ha így nem ismernek fel, a legjellemzőbb, amiről kb. mindenki megjegyezte az a masni haj és a "villám" smink. Bőrkesztyűt is húzhatsz, több fotózáson olyat viselt. Hatásosabb egy mikrofont is a kezedbe venned. Plusz valami extrém magas cipőt, mondjuk sarok nélkül, óriási platformmal. Na de ha megvolt/van hogy mi lettél/leszel írd meg! :)
15/20 A kérdező kommentje:
Vegyíteni akarom, mert a hajam az mindenképp masnis lesz (még a jövő zenéje, hisz farsang még nagyon messze van - majd akkor lesz a buli) Csak mondjuk szereznem kell egy szőke parókát mert barna a hajam (szőkét akarok de addig nem tudom úgy kivilágosítani, most lett leszívatva a fekete és még nem elég világos, ilyesmi a hajam :S [link] Platform is mindenképp lesz, de olcsón akarom megúszni, szóval lehet hogy varrni fogok valamit, annyira nem akarok "meztelenkedni" :D
2012. aug. 15. 20:59
16/20 anonim válasza:
Aha...Hát amit varrni lehet, az esetleg a plüssállat ruha, vagy a fehér ruha. Azokat a kiálló kristály alakú izéket meg szerintem sógyurmából vagy süthető gyurmából megtudod csinálni. Mondjuk lesz súlya, az biztos...:D
Előző válaszoló voltam.
17/20 anonim válasza:
nekem van elado.
xs-estől egészen 6xlesig a ducibbaknak is.
18/20 anonim válasza:
A fejedre tegyél faágakat.Majd fesd feketére a körmöd(2 méter hosszú legyen)Köss össze száz cigit majd tedd a szemedre szemüvegként.Majd a ruhádat add a kutyának hogy széttépje és voálá kész.
20/20 anonim válasza:
Ülj be egy szoknyában egy buborékal teli kádba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!